Els pastorets infantils de Berga acomiaden l’any amb dues representacions aquest cap de setmana

Últim cap de setmana, torn pels pastorets infantils de Berga. L’escenari del Teatre Municipal acull dues funcions amb 150 petits actors i actrius de la ciutat: la primera, dissabte, 30, a les 18h; la segona, l’endemà, diumenge, a les 11h. Els protagonistes seran berguedans i berguedanes d’entre 5 i 12 anys, que, sota el monitoratge del Grup Colònies a Borredà, assagen des de principis de novembre.

Com cada any, Uns Pastorets Infantils mostrarà al públic com es prepara el Nadal a les rodalies de Betlem. Els àngels portaran la notícia del naixement de Jesús a la Verge Maria i a tots els pastors, els dimonis faran de les seves i els Reis seguiran l’estel que els durà fins el portal de Betlem.

Les entrades per els Pastorets dels més petits de la ciutat ja es poden comprar a través de la pagina web del Grup Colònies a Borredà, o bé una hora abans de cada representació a la taquilla del mateix Teatre Municipal.

X