PD Nanfu & Salasxic convoquen un referèndum per decidir si Berga es converteix en una república

Els punxa-discs berguedans PD Nanfu & Salasxic, que en els darrers anys s’han donat a conèixer a la comarca amb els temes Verge de Queralt i Manel, on ets?, han convocat un referèndum d’autodeterminació el dia 10 de febrer, per Carnestoltes, per decidir si Berga esdevé un estat independent en forma de república.

Els dos joves berguedans ho han anunciat a través d’un vídeo penjat a YouTube. En ell, expliquen que el referèndum compleix amb “el mandat democràtic que ens vau atorgar el passat 25 de novembre“, en el duel de dj’s que es va celebrar al Cinema Catalunya. Els PD Nanfu & Salasxic es van imposar al certamen i consideren que el referèndum d’autodeterminació és el següent pas a realitzar.

Segons diuen, el 10-F tots els berguedans podran decidir lliurement el futur de la ciutat. “Tots els bergistans: de La Valldan, Cal Rosal, Berga i Cambrils -a l’agost- podran decidir el seu futur”, asseguren. I acaben interpel·lant a tota la població: “Vol que Berga esdevingui un estat independent en forma de república? Sí o No?”. La resposta, per Carnestoltes.

X