La revista Aquí arriba a la neu

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

La revista Aquí arriba a la neu

Ni tan sols el temporal dels últims dies ha impedit que la revista Aquí del mes de febrer arribi a tots els punts de la comarca. L’equip de repartidors de la revista ja ha distribuït el número 77 de la revista per la majoria de punts del nord de la comarca i demà, dijous, la repartiran als municipis del Baix Berguedà.

No te’n perdis ni un detall, ves al teu comerç proper i llegeix-la! I si ets fora, consulta els nostres articles a la versió digital de la revista de la web de Bífidus Produccions.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”220853″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”1100×800″][/vc_column][/vc_row]

X