Berga, Comunicació, Política

Berga entrevista en directe l’alcaldessa Venturós aquest dimarts a través de Facebook

Berga entrevista en directe l’alcaldessa Venturós aquest dimarts a través de Facebook

Aquest dimarts, 17 d’abril, l’Aquí Berguedà i l’Ajuntament de Berga organitzen una entrevista inèdita a través de Facebook on l’alcaldessa de la ciutat, Montse Venturós, respondrà les preguntes que li facin els usuaris en viu.

Serà a través d’una transmissió en directe a la pàgina de Facebook de l’Aquí Berguedà (Facebook Live) a partir de les 20h del vespre. Venturós tindrà una pantalla al davant on veurà totes les preguntes que els usuaris li facin. Per la seva banda, els seguidors de l’Aquí tindran llibertat total per preguntar a l’alcaldessa per tota mena de qüestions sobre l’acció de govern, sempre que ho facin amb respecte i seriositat. El periodista Marc Canturri, redactor de l’Aquí Berguedà, moderarà la cita de l’alcaldessa amb el poble.

La iniciativa estava prevista inicialment pel dia 20 de març a les 20 hores, però finalment, i arran dels tres dies de dol que ha decretat l’Ajuntament per la mort de Manela Quesada, consistori i mitjà van acordar ajornar-ho fins el 26 de març. Malgrat tot, finalment, problemes d’agenda de l’alcaldessa van obligar a ambdues parts a posposar de nou l’entrevista. Així doncs, a la tercera va la vençuda: aquest dimarts, 17 d’abril, el poble entrevista la batllessa.

Ajuntament de Berga Aquí Berguedà Facebook Facebook Live Montse Venturós

Estic amb tu

Comentaris