El primer premi de la Loteria Nacional cau a Berga i hi descarrega 300.000 euros en plena Patum

Pluja de diners per Corpus a Berga. El primer premi del sorteig de la Loteria Nacional, celebrat aquest dijous, ha caigut a la capital del Berguedà. És pel número 46.422 i repartirà 300.000 euros entre els seus compradors. Se’n va vendre una sèrie (10 dècims) a l’administració del carrer Gran Via. Cada dècim ha estat premiat amb 30.000 euros.

Montse Pey, de l’administració del carrer Gran Via, ha explicat que ha estat una sorpresa d’aquest matí. A primera hora, ha vingut un client ha comprovar si el dècim havia estat premiat. No tenia ni idea que tenia a les mans el primer premi. Pey, tampoc.

Es tracta d’un número que l’administració ven cada dijous i dissabte. La majoria de dècims han anat a parar a clients habituals que el compren cada setmana, malgrat que alguns també s’han venut per finestreta. “És una gran alegria. I, a més, per Corpus!”, ha reconegut Pey.

WhatsApp Image 2018-06-01 at 09.50.32