Berga

El PDeCAT-CDC assegura que Berga té els diners per fer les clavegueres de la Rasa dels Molins des de fa un mes

El PDeCAT-CDC assegura que Berga té els diners per fer les clavegueres de la Rasa dels Molins des de fa un mes

El PDeCAT-CDC diu que l’Ajuntament de Berga té els diners per fer les clavegueres de la Rasa dels Molins des del 3 maig, és a dir, des de fa més d’un mes. El principal partit de l’oposició ha consultat el registre d’entrades i sortides de Berga i ha comprovat que el dia esmentat la Diputació de Barcelona va notificar al consistori que els concedia la quantitat acordada 208.127,99 euros, i que, per tant, podia començar a tirar endavant els tràmits per fer l’obra.

Aquest dijous, al ple ordinari del mes de juny, el regidor de l’àrea, Oriol Camps, va assegurar que l’Ajuntament encara no havia rebut l’ajut, ja que, de ser així, “se n’hauria adonat per la suma de diners que suposa”. Per al PDeCAT-CDC, la resposta “posa en evidència la deixadesa del regidor”.

Les clavegueres solucionaran un problema que s’arrossega des de mandats anteriors. Amb els anys, s’ha format un clavegueram a cel obert a tocar del carrer Saldes, al barri del Tossalet de les Forques, ben bé al sud de la Rasa dels Molins. Els veïns de la zona fa molt temps que demanen solucions i es queixen de les males olors que surten del rierol.

A principi d’aquest mandat, el govern de la CUP va desencallar els tràmits amb l’ACA, però, un cop solucionats aquests problemes, calia un finançament addicional que es va trobar a la Diputació. El consistori va demanar els diners aquest febrer i la Diputació es va comprometre a ingressar-los. El PDeCAT assegura que aquesta quantitat va entrar als comptes municipals a principis de maig, però el regidor Camps no en té constància.

Estic amb tu

Sigui com sigui, l’oposició demana “celeritat” a l’equip de govern de la CUP, “ara que ja hi ha els diners concedits i urbanística i jurídicament s’ha dit que ja no hi ha problemes”. I afegeixen: “Esperem que la deixadesa de l’equip de govern de la CUP no afecti altres obres importants de la ciutat”.

clavegueram CUP Oriol Camps PDeCAT-CDC Rasa dels Molins

Comentaris