El llaç gegant de l’era de Santa Maria d’Avià

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

El llaç gegant de l’era de Santa Maria d’Avià

Avià és un dels punts escollits pels Artistes de la República per elaborar un llaç gegant entre els rostolls dels camps segats. L’objectiu és que es pugui veure i retratar des de l’aire, en una iniciativa on també hi col·labora l’Assemblea Nacional Catalana i algunes entitats locals.

A banda del llaç a l’era de Santa Maria -l’indret on aquest proper cap de setmana se celebra la Festa del Segar i el Batre-, els Artistes de la República han fet llaços a Manresa, Fals i Sant Salvador de Guardiola. Els primers vídeos i imatges sobre el llaç avianès ja corren per les xarxes.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=2YMxKZLzrA4&feature=youtu.be”][vc_single_image image=”239868″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”1100×600″][/vc_column][/vc_row]

X