Política

Jesús Calderer conserva el càrrec de diputat d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona

Jesús Calderer conserva el càrrec de diputat d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona
Jesús Calderer, al centre de la imatge, durant la presentació del Festival de la Baells al pantà, aquest juny. MARC CANTURRI

L’alcalde de Cercs, Jesús Calderer, seguirà sent el diputat adjunt d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, malgrat el relleu en la presidència de l’ens. El nou president, l’alcalde igualadí Marc Castells -que substitueix Marcè Conesa-, ha designat aquesta setmana el nou cartipàs, amb ben pocs canvis respecte al que hi havia amb Conesa al capdavant.

El regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, s’incorpora a l’àrea de Presidència, assumint Presidència, Serveis Generals i Relacions amb la ciutat de Barcelona; mentre que Joan Carles Garcia i Cañizares (Tordera) continuarà sent diputat d’ Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació.

L’àrea de Territori i Sostenibilitat comptarà amb els mateixos diputats adscrits fins la setmana passada. La primera vicepresidència continuarà encapçalada per l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, i comptarà amb Rosa Funtané (Montgat) com a diputada adjunta de Territori i Sostenibilitat. D’altra banda, el diputat d’ Infraestructures Viàries i Mobilitat serà Jordi Fàbrega (Sant Pere de Torelló); el d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut (Cervelló); i, el d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent (Manresa), que continuarà fent confiança al cercorí Jesús Calderer (Cercs) com a diputat adjunt d’Espais Naturals.

Una altra de les principals novetats d’aquest nou període és que la vicepresidència segona recaurà sobre l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, que continuarà com a responsable de l’àrea d’Atenció a les Persones i seguirà comptant amb la diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez (Vilassar de Mar), i el d’Igualtat i Ciutadania, Antoni Garcia (L’Hospitalet de Llobregat). Budó també assumirà les responsabilitats de Relacions Internacionals i Benestar Social.

L’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol, continuarà sent vicepresident tercer i responsable de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports. El nou diputat de Cultura de la Diputació serà el regidor de l’Ajuntament de Badalona, Oriol Lladó; mentre que Rafael Homet (Castellar del Vallès) i Maite Fandos (Barcelona) seguiran encapçalant les matèries d’Educació i Esports, respectivament.

El nou vicepresident quart i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local és l’alcalde de Sitges, Miquel Forns. Sònia Recasens (Barcelona) i Isaac Albert (Terrassa) continuaran sent diputats de Promoció Econòmica i Ocupació i de Comerç, respectivament; mentre que Pere Regull (Vilafranca del Penedès) serà el nou diputat de turisme de la Diputació, que tindrà com a nou diputat adjunt de la matèria a Josep Salom (Tona).

Diputació de Barcelona Jesús Calderer Marc Castells Valentí Junyent

Estic amb tu

Comentaris