First Stop

Gironella

La rotonda de Cal Blau donarà la benvinguda als cotxes a Gironella amb lletres gegants amb el nom del municipi

La rotonda de Cal Blau donarà la benvinguda als cotxes a Gironella amb lletres gegants amb el nom del municipi
La rotonda de Cal Blau que serà millorada per la Diputació. ARXIU

La Diputació de Barcelona enjardinarà la rotonda de la BV-4132z, a Cal Blau, que dona accés a Gironella i hi col·locarà unes lletres grans amb el nom del municipi. Les lletres estaran recolzades en un pla inclinat, acabades amb formigó colorejat i tractades amb desactivant de manera que no suposin un perill per als vehicles que poguessin remuntar la gorguera i accedir a l’interior de l’illot.

El diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, ha lliurat el projecte d’enjardinament de la rotonda a l’alcalde de Gironella, David Font, aquest dijous. En total, té un pressupost per contracte de 46.631 euros i també contempla la formació de dos parterres separats per una vorada de formigó, amb dos tipus de plantació arbustiva i una xarxa de reg automatitzat.

Actualment, aquest illot central està acabat però sense cap tipus de tractament. La menció “Gironella” estarà orientada cap als ramals de sortida de la C-16, de manera que donarà la benvinguda a tots aquells vehicles que es disposin a entrar al poble.

Gironella_Rotonda_ALTA

Ajuntament de Gironella Cal Blau David Font Diputació de Barcelona Jordi Fàbrega

Estic amb tu

Comentaris