La rotonda de Cal Blau donarà la benvinguda als cotxes a Gironella amb lletres gegants amb el nom del municipi

La Diputació de Barcelona enjardinarà la rotonda de la BV-4132z, a Cal Blau, que dona accés a Gironella i hi col·locarà unes lletres grans amb el nom del municipi. Les lletres estaran recolzades en un pla inclinat, acabades amb formigó colorejat i tractades amb desactivant de manera que no suposin un perill per als vehicles que poguessin remuntar la gorguera i accedir a l’interior de l’illot.

El diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, ha lliurat el projecte d’enjardinament de la rotonda a l’alcalde de Gironella, David Font, aquest dijous. En total, té un pressupost per contracte de 46.631 euros i també contempla la formació de dos parterres separats per una vorada de formigó, amb dos tipus de plantació arbustiva i una xarxa de reg automatitzat.

Actualment, aquest illot central està acabat però sense cap tipus de tractament. La menció “Gironella” estarà orientada cap als ramals de sortida de la C-16, de manera que donarà la benvinguda a tots aquells vehicles que es disposin a entrar al poble.

Gironella_Rotonda_ALTA

X