Alba Camps s’estrena com a delegada del Govern visitant Gisclareny, el municipi més petit de Catalunya

La primera visita institucional de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, ha estat al Berguedà. Aquest dimecres s’ha reunit amb membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Berga i amb l’alcalde del municipi més petit de Catalunya, Gisclareny. A banda, la també regidora de Puig-reig ha visitat el Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del Consell Comarcal i l’Oficina Comarcal del Berguedà del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat.

La jornada va començar amb una visita al Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del Consell Comarcal del Berguedà, que des del mes d’abril treballa de manera autònoma i es desmarca del Consell Comarcal del Bages. Durant la visita, Camps va reunir-se amb les integrants de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA), la coordinadora de Serveis Socials del Consell Comarcal, Annabel Vilà, el gerent, Eduard Barcons, i el conseller comarcal d’Atenció a les Persones, Josep Lara.

A l’Ajuntament de Berga, Alba Camps s’ha reunit amb Oriol Camps, Francesc Ribera, Mònica Garcia i Eloi Escútia, dels quals ha conegut reptes i inquietuds de ciutat i de comarca. A més, han coincidit en considerar que cal mantenir i enfortir les relacions entre els dos governs (Berga i Generalitat).

La delegada també ha pogut conèixer de primera mà la tasca de l’Oficina Comarcal del Berguedà del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, en una reunió que ha mantingut amb la seva directora, Montse Giné. D’aquesta manera ha tingut informació de la funció i l’actuació d’aquest departament a la comarca.

Finalment, la jornada ha acabat, a primera hora de la tarda, amb una reunió amb l’alcalde de Gisclareny, Joan Tor. En aquesta visita institucional, Alba Camps ha pogut recollir impressions de la feina i realitats dels municipis petits.

Després del traspàs de poders realitzat dimarts amb l’anterior delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, la delegada Alba Camps ha volgut que la seva primera jornada de visites institucionals es realitzés a la comarca del Berguedà. El pla de visites tampoc va ser perquè sí: es va voler reunir amb representants del municipi més gran de la comarca, però també amb l’alcalde del municipi més petit de la zona i del país.

24cb68c6-6a0f-4393-9329-f815874d2a56

Camps i Vilagrà, dimarts, en l’acte del traspàs de poders. GOVERN