La cursa d’obstacles més “salvatge” del Berguedà escalfa motors

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

La cursa d’obstacles més “salvatge” del Berguedà escalfa motors

La Casserres Salvatge arriba a la setena edició. La cursa d’obstacles més esbojarrada i enfangada del Berguedà es disputarà una vegada més al Camp de la Llangotera el pròxim dissabte 25. Tindrà dues tandes diferents: primer serà el torn dels Adolescents (16h) i seguidament el dels Adults (17.30h).

Enguany, les inscripcions de la categoria Adulta (+18) es poden fer en línia, mentre que l’Adolescent (12 a 17 anys) segueix sent a l’Ajuntament o les Piscines Municipals. El lliurament de dorsals es farà minuts abans de cada cursa.

Consulta totes les activitats de la Festa Major de Casserres 2018.

[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

X