El Consell Comarcal ofereix assessorament per la sol·licitud de beques d’estudis postobligatoris

El Consell Comarcal del Berguedà ja treballa en l’assessorament sobre el procés de sol·licitud de beques per a estudis postobligatoris del curs 2018-2019 a estudiants i les seves. Enguany, l’ens ha introduït nous serveis per a cobrir més demandes. Concretament, realitzaran sessions d’acompanyament grupals, augmenten la promoció de la informació -especialment a través de les xarxes- i facilitarà una assistència personal via cita prèvia amb el tècnic de Joventut.

Demà, dijous 30, se celebrarà la primera d’aquestes sessions grupal a Berga. Allà, es donarà tota la informació sobre les beques i també es conduirà al moment el tràmit de les sol·licituds. Serà a les 11 del matí, a la seu de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i requereix inscripció prèvia. A la pàgina, també s’indica la documentació que s’ha de dur a la reunió per fer els tràmits. Pròximament, faran públiques les dates on personal del Consell es desplaçarà a diversos municipis de la comarca per fer aquest assessorament.

El termini de sol·licituds de beques es va obrir el passat 17 d’agost. L’1 d’octubre, es tancaran les sol·licituds per a estudiants de Batxillerat, Grau Mitjà i Grau Superior. El 15 d’octubre, finalitzen les peticions de la Beca General i Equitat per a estudiants universitaris. Aquests, també tenen fins al 27 de setembre per a demanar la Beca de Necessitats Específiques Especials.

 

X