First Stop

Educació, Berga

L’Ajuntament de Berga recull propostes per millorar el funcionament del Consell Escolar

L’Ajuntament de Berga recull propostes per millorar el funcionament del Consell Escolar

L’Ajuntament de Berga vol millorar el funcionament del Consell Escolar, constituït pels agents que formen part de la comunitat educativa de la ciutat. Per fer-ho, ha obert una consulta pública per recollir les propostes de la ciutadania, abans d’elaborar el nou reglament. L’objectiu és adaptar la normativa vigent, que segueix intacta des de l’any de la seva aprovació, el 1988.

L’Ajuntament creu que cal adaptar el text a les noves necessitats tècniques i educatives. Segons expliquen en un comunicat, cal adaptar punts per complir canvis normatius que s’han produït els últims anys en l’àmbit administratiu, educatiu i de participació ciutadana.

A banda, l’àrea d’Educació vol que la nova normativa serveixi per crear nous canals de comunicació entre l’Ajuntament i la comunitat educativa per tal de definir accions i línies de treball comunes. Tot plegat ha de permetre avançar cap a un model d’escola basat en la igualtat, la responsabilitat i la tolerància.

Què cal fer per dir-hi la teva?

Les persones interessades en fer aportacions i suggeriments hauran de ser majors de 16 anys. Per fer-ho, caldrà accedir a l’apartat ‘Participació ciutadana en projectes normatius’ del web de l’Ajuntament de Berga. Allà, els usuaris podran llegir la presentació de la iniciativa, els objectius, les necessitats i els problemes que es preveuen solucionar amb el nou reglament.

En aquest apartat també hi apareix l’enllaç al formulari d’instància genèrica que cal completar amb les aportacions corresponents. El termini per a la presentació de les instàncies, de forma presencial (a les oficines del consistori) o telemàtica, estarà obert fins al 24 de setembre.

Ajuntament de Berga comunitat educativa Consell Escolar consulta pública Participació ciutadana

Estic amb tu

Comentaris