L’Obra Social de Caixa Bank dona 25.000 euros per atendre i donar feina als membres del Taller Coloma

L’Obra Social de “CaixaBank” i l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà han signat un acord de col·laboració per un import de 25.000 euros. L’objectiu és donar continuïtat al Taller Coloma, que compta amb tres serveis: Servei de Teràpia Ocupacional, Servei Ocupacional d’Inserció i Centre Especial de Treball.

El Taller Coloma es va inaugurar el 1984 i té com a finalitat atendre i donar feina a persones afectades de disminució psíquica, persones que estan en edat laboral i que resideixen a la comarca del Berguedà.

Dins el Taller, el Centre Especial de Treball (C.E.T.) dona feina remunerada als membres amb l’objectiu que esdevinguin autònoms. El Servei de Teràpia Ocupacional (S.T.O.) proporciona serveis de teràpia ocupacional i ajustament personal i social, a fi que cada persona pugui assolir la seva màxima integració social. I finalment el Taller també vetlla per la inserció laboral dels seus membres.