Un treballador del polígon de la Valldan, traslladat d’urgència a la Vall d’Hebron amb cremades a la cara

Un treballador del polígon industrial de la Valldan ha estat traslladat d’urgència a la Vall d’Hebron com a conseqüència de l’explosió d’un producte que estava manipulant. A hores d’ara es desconeix el causant de l’explosió.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís pocs minuts abans de les 8 del matí. Hi han destinat diverses dotacions terrestres i, fins i tot, un helicòpter, que finalment no s’ha hagut d’utilitzar. El treballador ha patit cremades severes a la cara i ha estat traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron en ambulància.

L’incident s’ha produït en una fàbrica de la part alta del camí de Sant Bartomeu, és a dir, al capdamunt del polígon i en una de les naus que els cotxes es troben de pujada.

Imatges del desplegament del SEM / AquíBerguedà.cat

WhatsApp Image 2018-11-07 at 08.46.42 (2)

WhatsApp Image 2018-11-07 at 08.46.42 (1)

WhatsApp Image 2018-11-07 at 08.46.42

X