La copisteria d’Avià ven el primer premi de la Loteria Nacional

El primer premi del sorteig de la Loteria Nacional d’aquest dijous, dia 15 de novembre, ha caigut a Avià. És pel número 00117 i s’ha venut al quiosc del poble, l’Avinguda 40, situat a l’avinguda Pau Casals, número 40. El número ha estat venut per màquina, de forma aleatòria, i això fa que ni la propietària sàpiga, a hores d’ara, si s’ha venut a una persona o se n’han beneficiat més.

De fet, quan l’Aquí Berguedà ha parlat amb la propietària per conèixer les reaccions, ella desconeixia la notícia. La propietària ha explicat que és la primera vegada que ven un premi així, després de més d’una dècada venent números de loteria al bell mig de l’avinguda Pau Casals. El perfil de compradors, ha dit, són gent gran del poble, que són clients habituals.

WhatsApp Image 2018-11-16 at 10.47.56

X