La Generalitat preveu arreglar “en breu” l’esquerda gegant de la carretera entre Saldes i Gósol

La Generalitat preveu actuar d’urgència a la carretera que uneix Saldes i Gósol per acabar amb el forat provocat per una esquerda gegant. El problema ha transcendit en les darreres hores gràcies a un vídeo viral que ha publicat una usuària de Twitter des de l’interior d’un autobús escolar. En el vídeo s’aprecia com el vehicle, ha de canviar de carril i sortir de la via per poder seguir el seu camí.

El Consell Comarcal del Berguedà ha emès un comunicat on explica que la carretera està “senyalitzada per no posar en perill els conductors i les conductores que hi circulen”. El president de l’ens, Josep Lara, també ha explicat que en les darreres hores ha parlat amb l’àrea de Carreteres del Departament de Territori i Sostenibilitat i li han assegurat que “tenen constància del problema” i que “hi actuaran aviat”.

A banda, el Consell Comarcal ha anunciat en el comunicat que s’ha posat “al servei dels ajuntaments per vehicular les peticions d’arranjaments de les vies locals” que hagin patit deterioraments arran de les últimes pluges. Els ruixats de les últimes setmanes són, precisament, la causa de la gran esquerda que s’ha format a la carretera de Gósol a Saldes. La via presentava un estat delicat, però en les últimes setmanes la situació s’ha agreujat.

DtL8_T-XcAEwW6n

https://twitter.com/ccbergueda/status/1068195280477138944

X