La Grossa de Nadal passa de llarg del Berguedà

No hi ha hagut sort. Els premis grans de la Grossa de Nadal han estat força generosos amb Catalunya, però han caigut lluny del Berguedà.

El primer premi ha estat per al número 03.347, molt repartit en diverses administracions de Barcelona, Sabadell, Santpedor, Olot, la Seu d’Urgell, Pineda de Mar, Sant Quirze, Granollers, Cardedeu, Terrassa, Sant Feliu de Codines, Figueres, Sant Joan les Fonts, Altafulla i Camarles.

El segon premi també ha repartit diners a Catalunya. En concret, una sèrie sencera s’ha venut a Castellbisbal, mentre que el club de dansa Fame, de Cubelles, ha repartit més de 3 milions d’euros. Havien venut 25 dècims del número agraciat, el 21.015, que el van anar a buscar expressament a Albacete perquè és el dia que van inaugurar el centre (2/10/2015).

El tercer premi, el que més s’ha fet pregar (no ha sortit fins passada la una del migdia, és pel 04.211 i s’ha venut, entre d’altres llocs de la península, a Gavà, Barcelona, Blanes, Pallejà, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi, El Masnou, Sant Eugènia de Berga, Girona, Lloret de Mar i Camarles.

Els quarts premis, en canvi, han estat pel 42.206 i el 67.774, i en aquest cas han repartit diners fora de Catalunya. Això sí, el 67.774 tenia 15 sèries a la venda en una administració de Ripollet, però cap dels clients va comprar un sol dècim i l’administració va retornar les 15 sèries senceres. Ha estat una de les grans desil·lusions del matí.

Finalment, els vuit cinquens premis han estat pels números 02.308, 07.568, 18.596, 20.202, 29.031, 47.862, 63.025 i 68.402. Catalunya n’ha esgarrapat pessics. Sobretot amb el 02.308, que s’ha repartit a Pineda de Mar, Besalú, Roses, Esplugues de Llobregat, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Parets del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat, Rubí, Terrassa, Olot, Girona, Figueres, Lleida, Tremp, El Vendrell, Vilaseca i Sort.

X