Horrorland obre tres dies aquest Nadal amb una atracció i una casa de terror extrem noves

És Nadal a Horrorland. El parc del terror de Cercs obrirà aquest cap de setmana en una edició especial ambientada en les festes nadalenques. El Pare Noel es convertirà en el Pare Cruel a les naus de la central Tèrmica i les atraccions barrejaran el Nadal amb el terror.

Bona part de les atraccions que van ser tota una sensació en el parc de tardor ara repeteixen. De fet, les úniques novetats són el passatge Krampus -que es convertirà en la primera atracció terrorífica de Nadal de l’Estat- i Xmas Xtrem -que serà l’extreme house de l’edició nadalenca. Sobre aquesta darrera atracció des de l’organització Dídac Atzet ha explicat a l’Aquí Berguedà que l’espai és “el mateix que el de l’extreme house de tardor”. Ara bé, s’hi han afegit parets i escenes noves i s’ha canviat totalment la manera de circular per dins.

Pel que fa a Krampus, el nom de l’atracció no és en va. El Krampus és un personatge dels països alpins que representa la figura antagònica al Pare Noel: ha vingut a emportar-se els mortals a l’infern per poder-los devorar. El Krampus serà a Horrorland i, segons ha dit a l’Aquí Berguedà Climent Vila, “només per aquesta atracció ja val la pena tornar” al parc de Cercs.

Amb tota la carn a la graella

Horrorland serà el primer parc de terror d’Europa que obre per Nadal amb el 100% de les seves instal·lacions disponibles. Vila ha constatat que al nord del continent hi ha parcs que ofereixen edicions nadalenques, però acostumen a muntar només una part de les atraccions. Sovint, les que han tingut més èxit en les edicions convencionals.

A Horrorland no. Gairebé tres mesos després de la inauguració del recinte i en vista del boom que ha tingut l’edició de tardor, les empreses impulsores -la barcelonina Horror Box i la berguedana Insomnia Corporation– han decidit “anar a totes”: hi haurà les mateixes atraccions que a l’octubre i novembre, excepte Aquelarre -que se substitueix per Krampus- i la extreme house Snuff Movie, que canvia totalment i queda rebatejada com a Xmas Xtrem.

Les entrades volen

Les entrades per a l’edició de Nadal del parc de terror comencen a exhaurir-se. Les Fast Pass -per no fer cua i entrar ràpid a les atraccions- ja estan esgotades. Amb tot, encara queden tiquets VIP i entrades generals per als tres dies, tot i que per dissabte es preveu que s’acabin en les properes hores. L’organització confia que al cap de setmana s’hagin venut pràcticament el 100% dels tiquets. Es poden comprar AQUÍ.

El parc obrirà divendres, dissabte i diumenge de 2/4 de 6 de tarda fins a 2/4 d’11 de la nit.