Bagà homenatja la centenària Rosa Castella

La residència Salarich Calderer de Bagà està de celebració. Aquest dilluns el centre han celebrat els 100 anys de la seva resident Rosa Castella amb un acte que ha comptat amb la presència de la delegada del Govern a la Catalunya central, la purreigtenca Alba Camps, i que ha servit per entregar a Castella la medalla honorífica com a centenària.

Castella és de Bagà, soltera, molt treballadora i silenciosa. Va arribar a la residència fa uns set anys i va escollir la Salarich Calderer perquè li permetia ser a Bagà, on ha viscut sempre. Li agrada mirar la televisió i segueix novel·les i programes de debat. Sobre la seva vida, diu que sempre ha estat molt valenta i autosuficient: “Ara per ara, no necessito molt i em faig tot el que puc. Els canvis que he patit per problemes de salut m’han ajudat a acostumar-m’hi”.

IMG_20190114_112220

IMG_20190114_112258

IMG_20190114_112001

X