L’ACEB impulsa la primera comissió de directives i empresàries del Berguedà

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) crearà una comissió de directives i empresàries del Berguedà. L’acció respon a la necessitat de “crear xarxa entre dones” i “treballar per tenir algú que les representi davant les institucions”.

Representant de la Junta Directiva de Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa (DEIM) es van reunir el passat dilluns, 28 de febrer, a les oficines de l’ACEB amb diferents empresàries del Berguedà per compartir la seva experiència al Bages. L’objectiu de la xerrada era buscar sinergies, intercanviar idees, escoltar el funcionament de l’associació bagenca, la metodologia i  les diferents accions que duu a terme. Tot plegat, amb la mirada posada en la comissió d’empresàries berguedanes que es crearà en les properes setmanes.

Aquest nou grup de treball agruparà diverses empresàries i directives de la comarca i tindrà com a principal objectiu intercanviar experiències, compartir xarxes i crear un entorn de suport, sigui quin sigui el seu sector. Per potenciar aquest objectiu s’organitzaran trobades de networking que potenciïn la creació de xarxes professionals, jornades de debat i conferències, entre d’altres.

Es treballarà conjuntament per donar suport a les dones directives i empresàries en àmbits com l’accés al finançament, la innovació, l’emprenedoria o la internacionalització incrementant la seva visibilitat. En la propera trobada s’acordarà la missió, visió i valors de la comissió i es començaran a definir les línies estratègiques i accions a seguir.

L’ACEB convida a les directives i empresàries d’arreu de la comarca a sumar-se al projecte. Per fer-ho, les interessades es poden adreçar a les oficines de l’ACEB (plaça Tarascón, 8, baixos), trucant al telèfon de l’associació (93.822.14.04) o bé enviant un correu electrònic a aceb@aceb.cat.

aceb-empresaries-2