Els préstecs en línia són una bona opció per obtenir diners ràpidament

Qualsevol persona, en un moment de la seva vida, es pot trobar que necessita diners en efectiu i que no en disposa. Per aquests aquests casos, les entitats financeres han desenvolupat petits préstecs que signifiquen una solució per a cada cas concret, fins i tot si hom es troba inclòs en l’ASNEF, un problema comú que pot passar a qualsevol persona.

Tramitar un préstec de 300 euros online

El ritme de vida actual fa sorgir moltes vegades una despesa que no estava planejada, o el fet de poder aprofitar una oferta puntual en una compra prevista. Per a casos com aquests, el préstamo 300 euros  és la millor solució ja que es pot sol·licitar totalment via online, sense gaires requisits, i amb una rapidesa sorprenent.

La petició és realment senzilla de realitzar, només cal introduir les dades en la sol·licitud de l’entitat financera escollida, especificar-hi la quantitat i el termini de devolució segons les necessitats, i tramitar l’enviament. En només uns minuts, l’entitat financera es posarà en contacte amb el sol·licitant per verificar les dades introduïdes.

Una vegada la sol·licitud hagi estat processada i concedida, l’entitat diposita electrònicament l’import al compte del client. Una operació transparent i senzilla.

Per triar quina entitat financera és la més adequada, les pàgines tenen comparadors de mini-préstecs, amb calculadores per conèixer els interessos aplicats i l’import a pagar pel préstec sol·licitat.

L’ASNEF no és un impediment per aconseguir un préstec

També hi ha moltes persones que, per diverses circumstàncies, figuren als llistats de l’ASNEF, cosa que és molt negativa a l’hora de demanar un crèdit. Aquestes persones, sovint han assolit el deute com a conseqüència de la crisi econòmica. Específicament per elles, hi ha microcrèdits amb ASNEF, l’aprovació ràpida.

Els mini préstecs a persones que surten als llistats de l’ASNEF, es donen de pressa, s’anomenen crèdits 24 hores, i al tractar-se de concessions de petites quantitats, són molt fàcils de pagar, a més no és necessari presentar avals ni garanties de cap tipus.

A causa de les últimes crisis econòmiques van sorgir aquests petits préstecs. La intenció és cobrir les necessitats immediates de la falta de diners. Els sol·licitants d’aquest tipus de minicréditos Només els han de sol·licitar via online, sense realitzar tràmits bancaris molestos, o passar per situacions comprometedores com a conseqüència d’aparèixer en les llistes de l’ASNEF.

Característiques dels crèdits de petit import

Els terminis de devolució del préstec són curts, considerant que les quantitats són petites, aquests poden oscil·lar entre unes setmanes o uns mesos. És important saber que els prestadors no cobren interessos de més als clients que figurin a les llistes de morositat de l’ASNEF.

D’altra banda, es pot produir un petita avaria a la llar que cal arreglar i que no es pot ajornar o que algun electrodomèstic hagi de ser reparar o canviat. Per aquests casos hi ha els crèdits ràpids de petites quantitats, que signifiquen una solució ideal.

Tot el procés es pot realitzar online, des de l’ordinador o el smartphone, i sense moure’s de casa. El procediment es pot realitzar a qualsevol hora del dia i a qualsevol dia de l’any, i un cop aprovat, només triga 15 minuts a ser ingressat al compte del sol·licitant.

L’import dels minipréstecs pot variar en funció de les entitats financeres que els concedeixen, i pot oscil·lar entre 50 i 500 euros. Hi ha entitats financeres que ofereixen crèdits lliures, sense el pagament d’interessos o despeses de gestió, fins a 300 euros, com a forma de promoció per captar nous clients entre els més joves.

És important saber que els terminis per a la cancel·lació d’aquests petits crèdits són més aviat curts, i poden a oscil·lar entre un i trenta dies. Van ser creats per resoldre situacions concretes en l’absència de diners.

X