El regidor de Medi Ambient d’Avià repeteix com a cap de llista d’ERC a les municipals

Josep Subirana, el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Avià, repetirà com a cap de llista d’Esquerra Republicana (ERC) a Avià. Tal com va apuntar l’Aquí Berguedà fa unes setmanes, els republicans van ratificar el seu líder a la candidatura del 2015 perquè torni a encapçalar la llista d’ERC Fem Avià.

Subirana ha format part de l’equip de govern en aquest mandat, gràcies al pacte entre Som Avià i Esquerra. També han governat Mai Alsina i Adrià Rebolledo, que aquesta vegada han optat per ocupar posicions més baixes de la llista republicana. Les deu persones que acompanyaran Subirana aquesta vegada són, per aquest ordre: Susanna Campillo, Jaume Bascompte, Josep Gabarró, Guillem Tristany, David Benítez, Mai Alsina, Dolors Bascompte, Marc Orriols, Juli Lladós i Jaume Fíguls. La llista de reserves l’encapçala l’actual regidor Adrià Rebolledo, seguit de Maria del Agua Cortés, Jordi Jubany, Ramon Orriols, Xavi València, Vicenç Vidal, Marc Badia, Carles Barcons i Xavier Samsó.

Josep Subirana i Jové (1974), està casat i és pare de 2 fills. Es va llicenciar en Veterinària per la UAB i en Humanitats per la UOC. Actualment és regidor a l’Ajuntament i s’encarrega de les àrees de Qualitat de Vida, Sanitat i Medi ambient, tot i que ha destacat per donar un gir a la política mediambiental del municipi.

L’alcaldessa també repeteix

Tal com ja va explicar fa setmanes l’Aquí Berguedà, l’actual alcaldessa del municipi, Patrocini Canal, també repeteix com a número 1 de la llista independent de Som Avià. Els noms que acompanyaran Canal en el projecte encara no han transcendit, però la mateixa alcaldessa va explicar a aquest portal que es tracta d’una llista “continuista” i on “es manté bona part de l’equip que ha governat aquests quatre anys”.

“Altes possibilitats” que Altozano no es presenti

En canvi, el cap de llista de l’antiga Convergència i Unió (CiU), l’exalcalde i actual conseller comarcal d’Educació Llorenç Altozano (Demòcrates), segueix sense prendre una determinació sobre el seu futur polític. Amb tot, Altozano ha explicat a l’Aquí Berguedà que, en aquests moments, hi ha “altes possibilitats” que acabi descartant concórrer en una llista. Sigui com sigui -ha dit- té previst prendre la decisió definitiva a principis d’abril.

X