El programa Joc de Cartes anuncia que dedicarà un episodi al Berguedà

En marxa la tercera temporada del programa ‘Joc de Cartes‘, de TV3. El cuiner i presentador, Marc Ribas, ha tornat a engegar la seva furgoneta negra a la recerca dels millors restaurants del país. A més, aquesta temporada ha anunciat que s’aturarà en comarques que encara no ha trepitjat. Una d’elles és el Berguedà, malgrat que encara no ha detallat quin perfil de restaurador hi buscarà.

En les dues anteriors temporades, Joc de Cartes va passar per bona part del territori, aturant-se en punts propers al Berguedà, com la Garrotxa o altres veïns de la Catalunya central. El cas és que, a la comarca, encara no s’hi havia aturat. Per a aquesta temporada, el programa aprofitarà per destacar nous productes del territori, com els pèsols del Maresme, la cuina medieval o l’horta del camp del Baix Llobregat. La cuina de muntanya del Berguedà segur que també hi jugarà un paper important.

“Joc de cartes” és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d’una zona determinada s’enfrontaran entre si per aconseguir-ne ser el millor. El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

De moment, la tercera temporada s’està rodant però encara no es coneixen les dates d’emissió.

X