La consellera de Salut dona suport a Ramon Camps i reivindica el paper d’ERC per desencallar el traspàs de l’hospital

La consellera de Salut, Alba Vergés (ERC), s’ha sumat a la campanya electoral dels republicans a Berga. Vergés ha visitat la ciutat aquest dissabte i ha fet una passejada pel carrer Major amb el candidat a l’alcaldia, Ramon Camps. Abans, ha atès els mitjans de comunicació i ha resolt alguns dubtes sobre el traspàs de gestió de l’hospital.

La consellera ha apaivagat la mar sobre el traspàs de la gestió: “No s’ha de patir per res. El traspàs serà ben fet. L’hospital no quedarà en terra de ningú. Tant l’Ajuntament com el Departament de Salut ho tenim clar”.

A banda, la consellera ha destacat la feina d’aquests últims quatre anys, on ERC ha mantingut “una relació cordial” amb el govern de Berga (CUP). Amb tot, Vergés ha reivindicat la importància que ha tingut Esquerra en tot el procés: “Som una organització que creu molt en el territori i no és fàcil fer aquest tipus d’accions en zones com aquesta”. En la mateixa línia, Ramon Camps ha dit que “sense l’aposta de la conselleria això hauria estat molt més complicat”.

Vergés també ha assegurat que, en els darrers anys, la conselleria s’ha trobat casos similars al de l’hospital de Berga, i això els ha empès a posar-hi fil a l’agulla: “Segurament anys enrere no hi havia una demanda tan gran d’ens municipals que necessitin deslligar-se de càrregues com haver de portar un hospital”.

L’acte s’emmarca dins la campanya electoral d’ERC a Berga. En aquest sentit, la consellera ha destacat la importància que els republicans guanyin força arreu del territori: “Som a tot arreu i volem fer una xarxa molt més gran que faciliti els contactes entre administracions”. I ha conclòs: “Continuarem treballant amb l’Ajuntament de Berga, hi hagi qui hi hagi, i esperem que sigui amb el Ramon”.

X