Ajustadíssima victòria de la CUP sobre Junts per Berga, segons els participants a la porra de l’Aquí Berguedà

Més de 600 persones ja han votat a la porra de l’Aquí Berguedà. Han repartit els 17 regidors de l’Ajuntament entre els 8 candidats a l’alcaldia (si més no, entre els que creuen que trauran representació), i s’hi juguen un any sencer de gasolina o gasoïl de franc, cortesia de Ballús. La porra encara està oberta.

De moment, duel fratricida per l’alcaldia: la CUP guanyaria per la mínima sobre Junts per Berga. Tots dos rondarien els 5 i els 6 regidors i els separarien escassos vots. La tercera força seria, sens dubte, Esquerra Republicana, que, segons l’escenari que dibuixen els votants, tindria la clau de govern. La porra dona entre 3 i 4 regidors als republicans.

Per darrere, el PSC obtindria representació sense problemes, entre 1 i 2 regidors. Qui, segons els votants, sembla que pot patir una mica més és Berga en Comú, que estaria en una fina línia entre entrar a l’Ajuntament o quedar-ne fora. A força distància, els votants situen a Decidim Berga, encara lluny d’assolir representació. El PP també quedaria lluny d’entrar a l’Ajuntament, mentre que Ciutadans recolliria una xifra de vots força residual, molt lluny de la resta de formacions.

Encara no hi has participat? Fes-ho en dos minuts!

X