Marià Casals, Àuria Franch, La General i Cal Pajares, protagonistes del primer videoclip de DJ Weah

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Marià Casals, Àuria Franch, La General i Cal Pajares, protagonistes del primer videoclip de DJ Weah

Ja és a les xarxes el primer videoclip del gironellenc DJ Weah. Addicting Records és la discogràfica del videoclip oficial del tema ‘Mi fuego’, que ha comptat amb la participació de la cantant Àuria Franch, de Navàs, i de l’influencer Marià Casals, de Gironella.

El videoclip ha estat gravat als entorns del restaurant Cal Pajares (Cal Bassacs) i a La General (Berga). A banda, Eve Garcia, Lluís Vall, Pau Sòria i Núria Argiles apareixen en el vídeoclip ballant.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=206&v=wRtulGJFySg”][/vc_column][/vc_row]

X