Residus, Berga, PLAY

Joves de Berga recullen la brossa i les burilles dels carrers i les exposen als peus de l’Ajuntament

Joves de Berga recullen la brossa i les burilles dels carrers i les exposen als peus de l’Ajuntament

Joves de Berga recullen la brossa i les burilles dels carrers i les exposen als peus de l’Ajuntament

El Fridays for future també ha arribat a Berga. La reivindicació juvenil mundial que reclama accions contra l’escalfament global i el canvi climàtic ha deixat les seves accions a la capital del Berguedà. Diversos joves han recollit brossa i burilles dels carrers de la ciutat durant tot el dia i els han exposat al vespre als peus de l’Ajuntament.

Les escombraries han quedat exposades a la plaça de Sant Pere just en el moment en què s’ha fet una concentració per reivindicar l’alliberament dels 7 CDRs empresonats, de manera que centenars de persones han pogut veure la reivindicació juvenil.

Si tens problemes per veure les imatges, fes clic AQUÍ

canvi climàtic Escombraries Fridanys for Future

Estic amb tu

Comentaris