Horrorland inaugura amb més del 70% de les entrades venudes, tot i haver augmentat els dies d’obertura

La segona edició del parc del terror de Cercs ja està en marxa. Horrorland ha obert portes aquesta tarda enmig d’una expectació mundial sense precedents en el món del terror. Aquest divendres passaran per les instal·lacions del Centre d’Empreses de Cercs unes 800 persones, però a partir de demà l’afluència diària s’enfilarà fins a les 1.500. En total, el parc espera rebre unes 25.000 persones en els 18 dies d’obertura, fins el 16 de novembre.

El director del parc, David Moreno, ha explicat poc després de l’obertura que la venda d’entrades ha tornat a funcionar. L’any passat, en aquestes dates, Horrorland ja havia venut el 80% de les entrades, aquest any supera el 70%, però val a dir que ha augmentat els dies d’obertura de 15 a 18. “El pastís s’havia de repartir en més dies. N’estem molt satisfets”, ha dit Moreno.

Horrorland no només ha ampliat el període d’obertura. També ha invertit en l’ampliació del parc, que inclou noves atraccions i espais. De fet, s’ha renovat pràcticament íntegrament: amb 10 atraccions que s’estrenen avui o que són versions totalment renovades respecte les que ja hi havia l’any passat.

horrorland-obertura-portes

X