El calendari solidari del Taller Coloma dona protagonisme als col·laboradors de la festa dels 35 anys

Nova edició del calendari solidari del Taller Coloma. El 2020 avançarà amb els col·laboradors de la festa dels 35 anys del Taller com a protagonistes. L’aniversari es va celebrar el maig passat i el Taller ha volgut dedicar el calendari d’aquest any vinent a les persones que van fer possible la celebració. Hi ha gent de tots els àmbits, des de discjòqueis o grups de música fins a animadors o activistes del món del pàdel.

Ja fa 9 anys d’aquell desembre quan, a correcuita, el Taller Coloma va decidir fer un calendari per poder pagar els desperfectes ocasionats per un incendi a la bugaderia del centre. Des d’aleshores, la iniciativa s’ha anat repetint cada any, amb tota mena de col·laboradors de diferents àmbits i sempre de manera altruista.

Per al calendari del 2020, com cada any, se n’han fet uns 1.300 exemplars que es posaran a la venda aquest mateix dissabte, després de la presentació oficial de l’edició. Cadascun val 5 euros i els beneficis que es recaptin es destinaran a millores per al taller. “No ha estat un any gens fàcil i segur que trobarem moltes coses on actuar”, ha dit en roda de premsa el gerent, Valentí Camprubí.

El disseny del calendari l’ha fet, com sempre, Ermínia Altarriba. Aquesta vegada ha optat per les arrels d’un arbre per a la portada i la contraportada del calendari: “Hi he volgut reflectir la força de les arrels, que entrellaçades formen un nus conjunt. És una mica el que ha passat al Taller durant aquests 35 anys: amb la força de tots, s’ha anat construint el projecte”.

Les fotografies han estat retratades per membres de l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis (AFTDAO). Un d’ells, Fede Garrido ha agraït al Taller l’oportunitat de participar novament en el calendari i ha assegurat que “hi serem sempre”. Fent-lo, ha dit, “aprenem molt i ens ho passem molt bé”.

La presentació de dissabte serà a les 6 de la tarda al pavelló de Suècia. La conduirà Fermí Riu, mentre que Dani Magyc s’encarregarà de l’apartat tècnic. A més, i com a novetat respecte altres anys, aquesta vegada la presentació comptarà amb la presència de la pallassa Trafalgar.

X