L’Associació Cultural Esplai de l’Ametlla de Merola, Premi Ateneus 2019 a la Creativitat Artística

La cultura no s’atura a l’Ametlla de Merola. Un CD editat el setembre que recull els balls de Festa Major a la localitat ha estat guardonat amb el Premi Ateneus 2019 a la Creativitat Artística. L’Associació Cultural Esplai rep, així, un nou reconeixement després de dècades dinamitzant la cultura a l’Ametlla.

Mateu Fité, membre de l’entitat, va recollir el premi aquest dilluns al Palau de la Generalitat. Li va entregar la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga. El premi és un reconeixement a un CD enregistrat per la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, sota la direcció musical de Josep Maria Conangla.

L’Associació Cultural Esplai és l’entitat que engloba tota l’activitat cultural de l’Ametlla de Merola. S’encarreguen de la Festa Major, els gegants, el teatre, la Festa de Sant Jordi, la cavalcada de Reis i els històrics Pastorets. Aquesta última iniciativa, de fet, encara un nou Nadal de representacions, el primer amb les noves i flamants butaques. Els Pastorets arrenquen temporada el proper 22 de desembre i en faran quatre més: el 26 i el 29 de desembre i el 12 i 19 de gener.

X