L’administració de Berga reparteix 360.000 euros en premis a la Loteria de Nadal

Sense premis grans, però amb molta menudalla. L’administració de loteria de Berga ha repartit 360.000 euros a la Loteria de Nadal d’aquest any. No tenia els números dels premis grans, però sí que han esgarrapat diners en menudalla i terminacions.

Segons han explicat a l’Aquí Berguedà, la clau d’aquest generós repartiment han estat els números 20.570 i 26.501. “Són dècims que tenim tot l’any i que per Nadal es venen sols. Qui el compra tot l’any, també el vol per Nadal”, han constatat.  Cada dècim del 20.570 ha estat premiat amb 120 euros, mentre que els del 26.501 rebran 100 euros. Tots s’han venut al Berguedà.

Els afortunats comarcals

La sort ha anat de cara en diversos bars i entitats de la comarca. És el cas del Bar Astúrias (Berga), Bar L’Stop (Avià), el club de tenis taula de la Pobla de Lillet, la Perruqueria Sílvia (Gironella), el Càmping Sant Llorenç i els Geganters de Sant Julià de Cerdanyola. En tots aquests casos, s’han esgarrat pessics de fortuna, tal com ha confirmat la pròpia administració de loteria de Berga.