El Rebost de Montmajor no ha tocat i se sortejarà en directe aquest diumenge

La butlleta del Rebost de Montmajor que combina amb el primer premi del Nen no s’ha venut i, per tant, el gran lot de productes se sortejarà aquest diumenge, 12 de gener, a Montmajor.

Els centenars de productes del Rebost se sortejaran al Local del Comú a partir de la 1 del migdia (13h), després d’un matí d’esmorzars al mig del poble. A més, de 10 a 12 els Granger’s del Berguedà animaran la jornada amb balls de country a la plaça del Mercat.

Els comerços del poble i el Futbol Club Montmajor segueixen venent butlletes del sorteig, i els interessats en adquirir-ne poden comprar-ne fins el mateix diumenge. A banda del gran Rebost, en aquesta 39a edició també se sortejaran 39 lots amb productes típics del rebost i un mini-rebost.

Entre els productes que se sortejaran al migdia, hi ha un porc, un xai, pollastres, ànecs, pernils, botifarres, cava, vi, cerveses i tota mena d’aliments i una gran varietat d’articles.

Tot plegat, per fer la rifa més gran de la comarca gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Montmajor, els veïns i comerciants del poble i el Futbol Club Montmajor.

X