L”Està Passant’, de TV3, es fixa amb humor en la notícia del bus encès de la Penya Blaugrana a Berga

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

L”Està Passant’, de TV3, es fixa amb humor en la notícia del bus encès de la Penya Blaugrana a Berga

El programa ‘Està Passant’, de TV3, s’ha fixat aquesta setmana en la notícia del bus de la Penya Blaugrana de Berga, que dijous passat es va encendre al centre de Berga. En Peyu, col·laborador habitual del programa, va analitzar la notícia que el dia de l’incident va publicar l’Aquí Berguedà. No podia ser d’una altra manera: l’humor no hi va faltar.

Recupera l’anàlisi que en Peyu va fer de l’article al minut 32:40 del vídeo d’aquesta notícia. Si tens problemes per veure’l fes clic AQUÍ[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2NtYS5jYXQlMkZ2aWRlbyUyRmVtYmVkJTJGNjAyODMzMyUyRiUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1MzBweCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]