1 de cada 4 tramitacions del descompte del Túnel del Cadí ja es fa per Internet

Una de cada quatre tramitacions del descompte del Túnel del Cadí ja es fa per internet. En les dues últimes setmanes, el número de tramitacions online s’ha multiplicat per 3.

Durant les primeres setmanes d’any, es van fer una mitjana de 132 tramitacions relacionades amb el Túnel i gairebé totes van ser presencialment, a les oficines del Consell Comarcal. Però des d’aquest dimarts, quan l’ens va presentar la campanya per fomentar les renovacions online, el número de tramitacions total ha crescut significativament fins a una mitjana de 355 setmanals, multiplicant gairebé per 3 el volum anterior.

Un 24% d’aquestes tramitacions s’ha fet digitalment. Abans de la campanya, les tramitacions electròniques eren testimonials i anecdòtiques, tot i que era possible fer-les. Amb la renovació del web, tutorials i campanya, els tràmits digitals han crescut notablement.

Aprofitant que es pot fer qualsevol dia a qualsevol hora, hi ha desenes de persones usuàries que han fet els seus tràmits els vespres, les nits i també els caps de setmana. Coincidint amb la presentació de la campanya, el web del Consell Comarcal va assolir el seu màxim històric de visites, multiplicant per 6 el volum habitual.

El 2020 caduquen gairebé 8.000 descomptes i el Consell Comarcal vol evitar les cues i les esperes a les seves oficines i oferir el servei més eficient possible a la ciutadania. La meitat d’aquestes caducitats es produeixen durant els mesos d’abril, maig i juny. Durant tot el febrer, es renoven les caducitats que caduquen el febrer, el març i l’abril, és a dir, fins a 3 mesos abans de la caducitat.

A partir de l’1 de març es renovaran tots els descomptes que caduquin fins el 31 de maig. Tota la informació queda recollida AQUÍ.

X