Mor un home de 30 anys en precipitar-se des de més de 20 metres al Pedraforca

Un home de 30 anys, veí de Sabadell, ha mort aquest cap de setmana al Pedraforca. La víctima va caure des d’una alçada de més de 20 metres a l’anomenada via berguedana, a Saldes. Els Bombers van rebre l’avís dissabte a les 18.06h. Segons les primeres informacions, un grup de gent va sentir senyals de petició d’auxili d’un excursionista.

Immediatament es van posar en marxa tres unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), juntament amb el Grup d’Emergències Mèdiques en rescats (GEM). També es van activar d’altres dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, així com dotacions del SEM i dels Mossos d’Esquadra.

Pels volts de les nou de la nit es va accedir fins al lloc on es trobava la persona accidentada, a sota de la via Berguedana. Suposadament, el noi es va precipitar des d’una alçada de més de 20 metres i va morir com a conseqüència de la caiguda.

X