PIBER reclama un ple extraordinari per debatre sobre les obres a la central tèrmica de Cercs

Les obres a la central tèrmica de Cercs segueixen en primera plana de l’actualitat, malgrat que el govern municipal les dona per aturades. El grup PIBER, de l’oposició, assegura que el desmantellament de la central segueix en marxa i, per això, ha sol·licitat un ple extraordinari per demanar explicacions a l’alcalde, Jesús Calderer.

El regidor del grup, Germán Sánchez, ha entrat una sol·licitud formal dirigida a alcaldia que recull els punts de l’ordre del dia d’un hipotètic ple. PIBER considera que l’alcalde ha de donar explicacions per “concedir la llicència d’obres sense l’informe de secretaria”. El grup també retreu “deixadesa” en el control de la disciplina urbanística, “malgrat saber que s’estan executant unes obres que tenen una ordre de paralització”.

La sol·licitud de Sánchez també parla d’irregularitats en la concessió de la llicència de segregació de la finca. Segons diu, hi ha “escriptures de propietat incompletes”. El regidor també vol que l’alcalde expliqui com es preveu recontruir el que s’ha desmantellat de més, i que es quantifiqui el material retirat irregularment.

El ple extraordinari que reclama Germán Sànchez també pretén forçar “el posicionament individual de cadascun dels membres de l’equip de govern i l’oposició” sobre el projecte de la incineradora.

X