Cancel·len la projecció de la pel·lícula ‘Parásitos’ al Teatre Patronat de Berga

Suspesa una de les projeccions de la temporada al Teatre Patronat. La pel·lícula ‘Parásitos‘, que s’havia de projectar aquest cap de setmana al Patronat, queda cancel·lada per pal·liar els efectes del coronavirus. El film s’havia de projectar tres vegades: dissabte a les 21.30h, i diumenge a les 18h i a les 20.30h.

Els gestors del cinema al Patronat han explicat en un breu comunicat que qui tenia l’entrada comprada, podrà veure la pel·lícula quan s’anunciïn les noves dates o bé podrà recuperar els diners a taquilla quan el cinema recuperi la normalitat.

‘Parásitos’ és la gran guanyadora de la gala dels Oscars 2020. El film es va endur fins a quatre guardons: millor pel·lícula, millor director, millor guió original i millor pel·lícula de parla no anglesa. També estava nominat a millor disseny de producció i millor muntatge.

unnamed