China Market

Salut

Sorgeixen noves iniciatives al Berguedà per fer els encàrrecs a les persones més vulnerables davant un contagi

Sorgeixen noves iniciatives al Berguedà per fer els encàrrecs a les persones més vulnerables davant un contagi

Noves iniciatives per donar un cop de mà a la gent més vulnerable de la comarca en cas de contagi. Escoltes Berga, Casal Panxo, Voluntaris de Protecció Civil i altres joves de la comarca col·laboren en un servei comunitari per “mirar de donar assistència en tot el que calgui” durant el confinament. “Des d’anar a fer la compra, passejar el gos, anar a la farmàcia…”, expliquen en un comunicat.

Per centralitzar les peticions, el col·lectiu posa dos telèfons de contacte: 637403560 (Mao) i 649655302 (Yaiza).

WhatsApp Image 2020-03-14 at 15.52.35

No és l’únic moviment en aquesta línia que s’ha organitzat a la comarca en les darreres hores. Des de divendres al matí, Jovent Republicà del Berguedà i Esquerra Berga coordinen una xarxa d’assistència amb la mateixa finalitat.

A banda, l’alcalde i els regidors de l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà s’han posat a disposició de la gent gran del municipi o aquelles que viuen soles per “realitzar les gestions del dia a dia”. Per entomar les peticions, han posat a disposició dels ciutadans aquests telèfons: 618 758 493 i 689 90 23 04.

confinament coronavirus COVID-19

Estic amb tu

Comentaris