L’ACEB es compromet a ajudar les empreses del Berguedà a “mitigar les conseqüències” del coronavirus

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) contribuirà “amb tot el que sigui possible” per “mitigar les conseqüències” del coronavirus per a les empreses berguedanes. La patronal comarcal ho ha assegurat en un comunicat on també es mostra convençuda que l’empresariat se’n sortirà: “Sense voler rebaixar la gravetat del moment que ens toca viure, estem convençuts que un cop la crisi estigui controlada o continguda, podrem seguir endavant amb més força, esperança i potser enfortits com a societat”.

L’ACEB s’ha adherit als acords anunciats entre les organitzacions empresarials i els sindicats, a l’espera de conèixer la bateria de mesures legals que encara s’han d’anunciar. En el moment que siguin oficials, la patronal les farà arribar a tots els empresaris associats, acompanyades de “recomanacions i adaptacions a la realitat de la comarca”.

A banda, l’ACEB està “en contacte permanent” amb la Cambra de Comerç de Barcelona a Berga, el Gremi d’Hostaleria comarcal i Berga Comercial. A més, estén la mà a qualsevol altre ens econòmic, laboral o social “per coordinar-nos i treballar conjuntament en aquest moment transcendental”.

Oficines tancades: l’atenció serà telefònica i telemàtica

L’ACEB mantindrà oberta l’atenció pública a través dels mitjans telefònics i telemàtics per tots els assumptes relacionats amb aquesta crisi sanitària. L’atenció presencial a les oficines (Plaça Tarascón, 8) queda suspesa fins a nou avís. A banda, l’associació ha suspès les formacions que tenia en marxa fins a nou avís, així com també totes les altres activitats previstes, reunions o presentacions.

Qualsevol dubte, consulta o suggeriment s’atendrà al telèfon habitual de l’associació (93.822.14.04) o a través del correu electrònic aceb@aceb.cat.