Tecniber

Residus

Les deixalleries del Berguedà, tancades fins a nou avís

Les deixalleries del Berguedà, tancades fins a nou avís

El servei de deixalleria mòbil i les tres deixalleries fixes del Berguedà no funcionaran fins a nou avís, a causa del coronavirus. Les deixalleries fixes de Guardiola, Berga i Puig-reig quedaran tancades a partir de dimarts. Tampoc funcionarà el servei de deixalleria mòbil, que recorre els municipis del Berguedà. Quan la situació es normalitzi, el Consell Comarcal del Berguedà informarà de la represa del servei.

El servei de recollida de voluminosos, a demanda, també queda anul·lat fins a nova ordre.

A banda, Grup Horitzó ha anunciat que no recollirà la roba usada dels contenidors taronges. Demanen a tota la ciutadania que guardi la roba a casa fins d’aquí unes setmanes. A més, per a qualsevol incidència referent als contenidors, han habilitat el telèfon 660191076.

Per altra banda, els punts d’atenció al públic del porta a porta resten tancats als 12 municipis del Berguedà que tenen aquest sistema de recollida de residus, per tant, no es reparteixen bosses. Si algú es queda sense bosses en els propers dies o setmanes, el Consell demana que se’n comprin de matèria orgànica i de paper i cartró per a les respectives fraccions; o, per al rebuig i envasos, utilitzar-ne de plàstic i identificar-les amb el nom de la fracció.

Consell Comarcal del Berguedà coronavirus COVID-19 deixalleria Porta a porta

Estic amb tu

Comentaris