Els Mossos denuncien un home per beure davant un bar tancat a Berga i negar-se a confinar-se

Primera denúncia a Berga per desobeir el confinament. Els Mossos d’Esquadra han denunciat en les últimes hores un home de Berga que s’ha negat a marxar a casa, malgrat les ordres dels agents.

Els Mossos se’l van trobar davant un bar tancat, bevent alcohol, i li van recordar que hi havia una ordre de confinament i, per tant, havia de tancar-se a casa. L’home es va negar a acatar les ordres dels Mossos i els agents van denunciar-lo administrativament per un delicte de desobediència als agents.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a l’Aquí Berguedà que “és la primera denúncia per desobeir el confinament que es posa a la comarca”. Diversos agents del cos, en col·laboració amb la Policia Local, han resseguit des de divendres tots els locals de la ciutat i de la comarca per comprovar que segueixen les instruccions i tenen tancat. En alguns casos els han trobat oberts, però n’hi ha hagut prou ordenant-los el tancament.

X