Redueixen la freqüència d’autobusos que connecten el Berguedà amb Manresa i Barcelona, durant el coronavirus

Reducció important de les expedicions entre Berga i Barcelona i entre Berga i Manresa. A partir d’aquest dimarts, 17 de març, els horaris queden reduïts entre un 33% i un 67% en les línies de Berga-Manresa, Berga-Barcelona i Llívia-Barcelona. Les expedicions anul·lades són aquestes:

Captura de pantalla 2020-03-17 a les 20.07.08 Captura de pantalla 2020-03-17 a les 20.07.21

A banda, queden suspeses fins a nou avís les línies de Berga-UAB, Berga-Vic i Berga-Solsona.

El transport a la demanda també té canvis

El servei de transport a la demanda del Berguedà quedarà reduït al mínim. Per reduir el risc de contagi, es restringeix a una única persona per viatge (o bé a un màxim de 2 persones si són membres de la mateixa unitat familiar, en el cas de nens o persones dependents). L’objectiu és intentar mantenir, al màxim, la distància de seguretat entre taxista i passatger.

Tanmateix, es demana que només s’utilitzi el servei en casos de primera necessitat i per urgències. Si fos el cas, s’habilitarà més d’un taxi simultàniament quan diverses persones de diferent unitat familiar requereixin un mateix viatge a la mateixa hora.

X