Salut

53 pacients ingressats per coronavirus i dues noves defuncions a l’hospital de Berga

53 pacients ingressats per coronavirus i dues noves defuncions a l’hospital de Berga

L’hospital de Berga té en aquests moments 53 pacients ingressats després de donar positiu a la prova del COVID19. Són 8 més que les dades que el centre va donar aquest dilluns a la tarda. A banda, en les últimes hores s’han produït dues defuncions al centre, que se sumen a les tres que s’han produït des que es van detectar els primers casos.

També s’han detectat tres professionals més que han donat positiu i han estat enviats a casa, en règim d’aïllament i seguiment domiciliari. En total, 40 sanitaris del centre han donat positiu des que es va detectar el primer cas. Amb tot, dos dels professionals ja han estat donats d’alta de l’aïllament domiciliari en donar negatiu a la prova del coronavirus.

Pel que fa a les altes, en total ja se n’han donat 15, a banda de les dues que s’han donat als professionals que han pogut tornar a treballar al centre.

coronavirus COVID-19 Hospital de Berga

Estic amb tu

Comentaris