Salut

Deu municipis del Berguedà tenen casos de coronavirus confirmats, segons la Generalitat

Deu municipis del Berguedà tenen casos de coronavirus confirmats, segons la Generalitat
Un metge treballant a l'hospital. PIXABAY

Deu municipis del Berguedà han confirmat els primers casos de coronavirus. És la darrera actualització de dades del Departament de Salut de la Generalitat, que associa els casos confirmats amb el lloc de residència de les persones. En total, la comarca ha detectat 68 casos i n’ha descartat 75, segons dades de primera hora d’aquest dimarts.

Berga és el municipi de la comarca amb més casos positius confirmats, 38, i també amb més testos que han sortit negatius i per tant casos en què s’ha descartat el virus, 34.

El segon municipi amb més casos confirmats és Avià, amb sis. Allà, però, només hi ha hagut un cas negatiu. A Gironella hi figuren cinc casos positius i 12 testos que han sortit negatius. La situació és força similar a Puig-reig, on s’han detectat 4 casos i se n’han descartat 11.

A l’Alt Berguedà, el municipi amb més casos és Bagà, amb 4 confirmats i 9 testos negatius. També hi ha quatre casos confirmats a Cercs, on també s’ha n’ha descartat un altre. A banda, s’han detectat tres casos positius de Guardiola de Berguedà i no s’ha fet cap test negatiu. I a Borredà, al revés: 3 casos descartats i cap de positiu.

Els altres casos positius que s’han confirmat a la comarca són de Montmajor (1) i Saldes (1). En tots dos municipis no n’hi ha cap de negatiu. A banda, a Sant Julià de Cerdanyola hi figura un cas descartat i cap contagi.

Consulta totes les dades al Canal Salut de la Generalitat i, en concret, al recull de gràfiques dinàmiques i interactives sobre la pandèmia.

Berguedà coronavirus COVID-19 Departament de Salut Generalitat

Estic amb tu

Comentaris