21 professionals de l’hospital de Berga ja han rebut l’alta i s’han pogut reincorporar a la feina

Noves altes a pacients i professionals de l’hospital de Berga que ja han superat el virus. En les últimes hores, el centre ha donat dues altes a treballadors que es poden reincorporar a la feina i una a un pacient. Amb les dues d’avui, l’hospital ja ha donat 21 altes a professionals que es poden reincorporar a la feina. En total, des de l’inici de la crisi hi ha hagut 60 positius entre el personal.

Segons les dades proporcionades aquest migdia per l’hospital, en aquests moments hi ha 44 pacients ingressats a causa del Covid-19. Són dos menys que ahir, que n’hi havia 46. En les últimes hores s’ha donat una alta a un pacient ingressat, però cal tenir en compte altres variables com, per exemple, els trasllats a d’altres centres.

Pel que fa a les defuncions, no se n’han registrat de noves, per sisè dia consecutiu. Des de l’inici de la pandèmia, el centre ha registrat 31 defuncions a causa del virus.

X