El Rotary Club equipa les residències del Berguedà amb material higiènic gràcies a les donacions de la població

Èxit rotund de la recaptació de diners per part del Rotary Club del Berguedà. L’objectiu era dotar les residències de la comarca de material higiènic, i s’ha aconseguit amb escreix, gràcies a la col·laboració d’empreses, entitats i persones a títol individual.

En concret s’ha pogut comprar 8.300 plats biodegradables, 4.000 bols biodegradables per a sopa, 12.000 gots biodegradables, 2.000 recipients de plàstic per repartir menjar, 6 bobines de paper eixugamans, 1.400 tovallons de paper, 200 estovalles de paper, 216 ampolles de solució hidroalcohòlica, 116 litres de lleixiu i 900 caixes de pastilles de solució desinfectant. Tot aquest material s’ha repartit entre les residències.

Les empreses que han col·laborat en la iniciativa són Cointainers del Berguedà, SIRAP, Serviobres Queralt, Aplitelc Berguedà, Paccor Iberia, Super Pedret i Indaber.

X