Uns vàndals aprofiten el confinament per pintar els cartells de les entrades de Vilada

Vilada ha patit un nou atac als cartells de les entrades del poble. Uns vàndals han ratllat amb esprai negre el concepte ‘Municipi de la República Catalana’. L’acció s’ha produït en algun moment de l’última setmana, però fins al moment no s’ha pogut esbrinar quan.

L’alcalde, Quim Espelt, i el regidor Quim Pons van adonar-se del nou aspecte del cartell aquest dimarts en sortir del nucli urbà per acostar flors, guants, mascaretes i el butlletí municipal a les masies disseminades. De tornada, tots dos van netejar amb decapant els cartells de les dues entrades, que ja presenten el seu aspecte original.

El regidor Quim Pons ha fet pública l’acció vandàlica a través del seu compte de Twitter. Més tard, el propi regidor ha explicat a l’Aquí Berguedà que “és molt difícil saber quan es va fer perquè pràcticament tota la població està confinada i no surt de casa, tot i que és molt probable que fos al cap de setmana”. No és la primera vegada que els cartells de Vilada pateixen pintades: l’estiu passat ja se’n van produir, tot i que aleshores el moviment de persones entrant i sortint del poble era molt més gran que ara.

X