El nombre d’ingressats per Covid-19 a l’hospital de Berga segueix a la baixa: avui n’hi ha 28

L’hospital de Berga té 28 pacients ingressats després de donar positiu a la prova del Covid-19. En les últimes hores s’han donat dues altes més a pacients que permeten que la tendència segueixi a la baixa. En total, avui hi ha un llit ocupat menys que ahir. L’afectació és la més baixa des de mitjans de març. Per entendre la xifra, s’hi han de sumar altres variables com trasllats i nous ingressos.

En les últimes hores tampoc hi ha hagut cap defunció. En total, des de l’inici de la pandèmia, han mort 40 persones a l’hospital Sant Bernabé a causa del Covid-19. La darrera defunció va ser aquest dimecres.

Pel que fa als professionals, la xifra de contagis acumulats segueix frenada a 60. Des d’abans de Sant Jordi que no hi ha nous casos positius entre el personal. Això ha permès que a dia d’avui gairebé tots els treballadors que han passat el virus ja hagin donat negatiu a la prova. Ara bé, no tots s’han pogut reincorporar ja que, en alguns casos, la recuperació s’allargarà un temps.

X