Berga

La zona blava de Berga es torna a pagar a partir de dilluns

La zona blava de Berga es torna a pagar a partir de dilluns

Aparcar en zona blava a Berga tornarà a ser de pagament a partir d’aquest dilluns, 11 de maig. L’Ajuntament de Berga va establir-ne la gratuïtat el 18 de març a causa de la situació de confinament provocada per l’emergència sanitària de la Covid-19.

Al principi de l’estat de l’alarma, l’Ajuntament va detectar una baixa ocupació de les places d’aparcament en zona blava. Amb el pas de les setmanes, la presència de vehicles estacionats ha anat augmentat fins a arribar a la saturació en alguns punts de la ciutat.

Per això, el retorn a la situació de pagament té l’objectiu de garantir la disponibilitat d’aparcament de curta durada a les principals zones comercials de la ciutat i les immediacions de l’Hospital Sant Bernabé.

Control de l’estacionament regulat i desinfecció de parquímetres 

Els controladors de la zona blava, que els últims dies informaven als conductors i conductores per a què no hi fessin aparcaments de llarga durada, tornaran a fer les seves tasques habituals de vigilància, comptant amb els equips de protecció individual necessaris.

Els parquímetres es desinfectaran periòdicament, però es recomana als usuaris i usuàries que utilitzin guants a l’hora de treure els tiquets de les màquines.

Ajuntament de Berga zona blava

Estic amb tu

Comentaris